Produsul a fost ad─âugat

Skip to content

Livrare GRATUITA peste 99 lei!

Intrebari frecvente

Cum pot sa plasez o comanda pentru mancare pregatita la oala?

Poti plasa comanda direct pe site-ul nostru. Alege preparatele preferate pentru familia ta dintr-o selectie vasta de peste 150 de optiuni si finalizezi comanda. Selectezi data si intervalul orar dorit pentru livrare, avand optiunea de a programa livrarea cu pana la 30 de zile in avans, in cazul in care planificarea este importanta pentru tine. Noi pregatim cu grija preparatele alese de tine, cu cateva ore inainte de momentul livrarii, utilizand ingrediente proaspete. Acestea sunt racite in mediu controlat, ambalate in recipiente de unica folosinta, sigilate si livrate la tine acasa, fara nicio taxa suplimentara de livrare. Dupa primirea comenzii, pastreaza alimentele in frigider. Astfel, te bucuri de o masa delicioasa si economisesti timp pe care altfel l-ai fi petrecut la cumparaturi, gatit si curatenie.

 

Care sunt orele de preluare a comenzilor?

Ai posibilitatea de a plasa comenzi non-stop prin intermediul site-ului nostru, folosind o interfata simpla si intuitiva. In cazul in care preferi sa ne comunici comanda telefonic, suna-ne intre orele 09:00 si 19:00, de luni pana sambata, la numarul 0787 527 172.

 

Pot plasa comenzi telefonic?

Desigur, daca gasesti mai convenabil sa ne comunici comanda telefonic, suna-ne intre orele 09:00 si 19:00, de luni pana sambata, la numarul de telefon 0787 527 172. Cu toate acestea, iti recomandam sa utilizezi platforma noastra online, care este usor de utilizat si intuitiva. Prin plasarea comenzii online, ai posibilitatea sa adaugi mentiuni specifice si sa minimizezi orice posibila eroare umana.

 

Pot sa selectez data si ora pentru livrare?

Desigur! Ai posibilitatea sa selectezi atat ziua de livrare cat si intervalul orar dorit. Poti alege cu usurinta data si ora care se potrivesc cel mai bine programului tau. Aceasta iti ofera flexibilitatea de a primi livrarea in momentul convenabil pentru tine.

 

In ce zone oferim serviciul de livrare?

Comenzile de cel putin 99 de lei beneficiaza de livrare gratuita in Bucuresti. In cazul livrarilor in zonele din Ilfov.