Produsul a fost adăugat

Skip to content

Livrare GRATUITA peste 99 lei!

Termeni si conditii

Utilizarea acestui site reprezintă consimțământul dumneavoastră la respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Vă recomandăm să parcurgeți cu atenție aceste informații. Soulfood, cu adresa de e-mail info@soulfood.ro și numărul de telefon 0787 527 172, își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi consultată pe această pagină.

SOULFOOD CATERING S.R.L
Strada Morilor 43
49313680
J40/24456/19.12.2023

Accesul și vizitarea acestui website implică acceptul explicit al dumneavoastră față de Termenii și Condițiile de utilizare, reprezentând acordul între părți.

Relația dintre părți este reglementată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților și armonizarea cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Soulfood.ro garantează utilizatorului acces limitat, în scop personal (plasarea de comenzi online, informare), pe site-ul Soulfood.ro.

Tot conținutul site-ului Soulfood.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Soulfood și a furnizorilor săi și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea fără acordul Soulfood a oricăror elemente enumerate mai sus se sancționează conform legislației în vigoare.

Domeniul Soulfood.ro este deținut de Soulfood. Utilizarea mărcii, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (prin meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea scrisă prealabilă este interzisă și se sancționează conform legii.

Produsele prezentate pe Soulfood.ro sunt comercializate de Soulfood. Prețurile produselor pot fi modificate oricând. Verificați prețul final înainte de a achiziționa un produs.

Pentru a vă oferi opțiunea plății online, folosim platforma de procesare plăți NETOPIA PAYMENTS. Atunci când optați pentru plata online, veți fi redirecționat către platforma NETOPIA PAYMENTS, în care vi se vor solicita anumite date personale în funcție de metoda de plată aleasă – spre exemplu, datele de card (numărul cardului, numele & prenumele deținătorului cardului, data expirării și codul de securitate de pe spatele cardului). Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS și nu ne sunt comunicate. În anumite situații, putem transmite direct către platforma NETOPIA PAYMENTS o serie de informații cu privire la tranzacție, anume: valoarea tranzacției, număr de telefon si adresa e-mail (dacă acestea au fost completate în contul clientului). Pentru a putea asigura urmărirea tranzacțiilor și decontarea plăților, NETOPIA PAYMENTS ne furnizează rapoarte cu privire la plățile pe care le încasăm. Aceste rapoarte pot includ date personale ale plătitorilor (nume, prenume, e-mail, nr. telefon, adresa billing). NETOPIA PAYMENTS ne transmite aceste date ca parte a serviciilor de procesare a plăților. În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții NETOPIA PAYMENTS pentru soluționarea acestora. Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://netopia-payments.com/

În cazul în care plata online cu cardul nu se finalizează cu succes, veți primi un link pe adresa de e-mail pentru a relua procesul. E-mail-ul cu link-ul de plată va fi transmis de PlatiOnline, în numele Soulfood.

Politica de retur și responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot să difere față de imagini.

Soulfood își rezervă dreptul de a publica produse/promoții pe website într-un anumit interval și în limita stocului disponibil. Se poate refuza onorarea unor comenzi pentru produse care nu mai sunt disponibile.

Dacă un produs comandat nu poate fi livrat, Soulfood va informa clientul și va returna contravaloarea comenzii.

Soulfood răspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor legate de calitatea produselor, livrare sau alte aspecte, după preluarea comenzii online.

În cazul în care produsele nu corespund cerințelor specificate de client, acestea vor fi înlocuite.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card în decurs de 3-30 de zile.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse realizate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  • produse care se deteriorează sau expiră rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de sănătate sau igienă și au fost desigilate de consumator;
  • produse care, după livrare, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente.