Produsul a fost adăugat

Skip to content

Livrare GRATUITA peste 99 lei!

Politica de retur

În situația în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu corespund (atât cantitativ cât și calitativ) cu cele livrate, sunteți îndemnat să ne contactați până la sfârșitul zilei în curs pentru a solicita înlocuirea acestora.

Pentru a evalua corect situația, este necesar să furnizați dovezi ale neconformității (fotografii, înregistrări video, etc.). În funcție de gravitatea situației și verificările efectuate, vă puteți aștepta la înlocuirea produsului (acolo unde este posibil) sau la rambursarea totală sau parțială a valorii comenzii.

Reclamațiile motivate de rea-credință și/sau utilizarea abuzivă a platformei în scopul obținerii compensațiilor pot conduce la suspendarea sau blocarea accesului dumneavoastră.

În cazul în care unul sau mai multe dintre produse comandate lipsesc din livrare, aveți dreptul la rambursarea sumei plătite pentru acele articole. Pentru a beneficia de acest drept, trebuie să prezentați dovada achiziției articolelor lipsă și să indicați dacă pachetele au fost sigilate la primire.

Din considerente igienice și de protecție a sănătății, nu se acceptă înlocuirea sau returnarea alimentelor preparate sau a produselor perisabile.

Politica noastră de retur permite anularea comenzilor cu cel puțin 24 de ore înainte de livrare. Comenzile anulate după acest termen vor trebui achitate integral. Te rugăm să ne contactezi în avans pentru a evita costuri suplimentare.