Ceafa de Porc Marinata in Bere la Gratar
Am ales cele mai bune bucăți de ceafă, așa cum baba alege cele mai frumoase fire de lână pentru cojocul de iarnă. Pe grătar, ceafa noastră e ca o sărbătoare la marginea satului, cu fumul și aromele ce se ridică ca un cântec de jale. Și când o tai, e ca și cum deschiz...
Frigarui de Creveti cu Sos Dulce Acrisor
Impletiti cu grija intre creveti suculenti si leganati peste flacarile gratarului, aceste delicatese sarate si picante sunt perfecte pentru orice amator de aventuri culinare.Sosul dulce-acrisor, ca o simfonie pentru papile, completeaza dansul gusturilor. Fiecare frigaruie de creveti este o bucata...
Carnati de Oaie cu Cartofi Prajiti
Cârnații noștri de oaie sunt atât de aromati și de buni, încât chiar și vecinul tău cel mai serios ar zâmbi de la ureche la ureche. Când îi muști, simți gustul Moldovei! INGREDIENTE 0.9KG0.6 kg carne de oaie0.3 kg cartofi prajiti2 căpăţâ...
Carnati de Porc cu Cartofi Prajiti
Rumeniți și suculenți, cârnații de porc i-am făcut ca să-ți umple masa cu bucurie și poftă de viață.Îs așa buni încât și misălăii din sat ar face coadă la ușă doar să simtă mirosul. INGREDIENTE 0.9KG0.6 kg carne de porc0.3 kg cartofi pra...
Cotlet de Porc (Marinat)
Am luat niste cotlete, nu orice, ci niste bucati de carne de porc atat de alese, ca-i faseai poze ca la o nunta. Si le-am bagat in marinata cu niste condimente mai bune decat zvonurile dan sat.Si gustul, mai bun ca o serata la crasma cu lautari si prieteni de-ai ba...
Mici
Acesti mici, bagati cu grija in tigaia calda, sunt ca niste vedete la un festival de bunatati culinare moldovenesti.Gustul lor este atat de autentic moldovenesc incat iti aminteste de zilele de vara petrecute la strugureti, cand toti vecinii se adunau sa impartaseasca povesti si sa se bucure de b...
Pulpe de Pui Dezosate la Gratar
Pulpa de pui de tara, gustul Moldovei autentice in fiecare muscatura! Crescuta in curtea noastra, sub razele calde ale soarelui, fiecare bucata aduce in farfurie aroma inconfundabila a puiului de tara. Aici, in Moldova noastra draga, puiul se bucura de libertate, hrana naturala si ingrijirea aten...
Piept de Pui la Gratar cu Cartofi
A fost crescut prin batatura si e fraged si bun. S-ar putea sa te fi obisnuit cu pieptul de pui uscat si fad, dar unde pune un moldovean mana, mancarea e de 100 de ori mai bună. Suculent, aromat, aburinda ... merge cu orisice garnitura vrei! INGREDIENTE 6 BUC...
Frigarui de Creveti la Gratar cu Unt si Patrunjel
Din Italia, direct in farfuria matale! Sarutati de flacari si imbratisati de aroma bogata de unt si patrunjel! Acesti creveti jucau tango cu flacarile gratarului, imbratisati intr-o marinata de unt fin si patrunjel proaspat. Aroma lor bogata te duce intr-o calatorie gustativa unde marea si grata...
Tentacule de Caracatita
Fiecare tentacul iti ofera o simfonie a texturii moi si suculente, acompaniata de un melanj sarat si foarte plin de aroma datorita otelului balsamic si al condimentelor. Pregatite cu dragoste si maiestrie, dupa retete culese din Italia, aceste tentacule sunt ca mici opere de arta gastronomica. ...
Crap Prajit in Crusta de Malai cu Mamaliga si Usturoi
INGREDIENTE 0.9 kg1 kg de crap proaspat sare, pipermalai cca. 500 ml ulei de floarea soareluimujdei mamaligaINGREDIENTE 1.2 kg1.3 kg de crap proaspatsare, pipermalaicca. 500 ml ulei de floarea soareluimujdeimamaligaINGREDIENTE 1.5 kg1.6 kg de crap proaspatsare, pipermalaicca. 500 ml ulei de floar...
Somon la Gratar cu Legume la Abur
Gusta prospetimea marii cu peste nostru la gratar, gatit perfect. Alege-ti garnitura preferata - fie ca ii vorba de cartohe coapte sau un orez din asela d-e-l-i-c-i-o-s. INGREDIENTE 0.9KG450g somon50g lamaie320g legume la abur (cono...