Products
Abonament pe Toata Luna - Mancare proaspata livrata zilnic
🍽️ Mănâncă bine, economisește timp! 🔥 Gata cu stresul meselor zilnice! De luni până vineri, îți trimitem direct la ușă mâncarea delicioasă, proaspăt pregătită, astfel încât tu să te bucuri de timp liber și de preparate ca la restaurant! 😍 ✅ 1 masă/zi → 500 lei/lună✅ 2 mese/zi → 800 lei/lună ...
Ardei Umpluti de Post (Orez & Ciuperci)
Acesti ardei gustosi si plini de savoare imbina armonios orezul, legumele proaspete si mirodeniile specifice, reusind sa redea autenticitatea gustului traditional, chiar si fara carne. Fiecare gura e fix ca o calatorie in peisajul culinar al Moldovei, oferind aceeasi senzatie autentica si satisfa...
Ardei Umpluti Porc
Ardeii se umplu nu numai cu carne și orez, ci și cu dragoste și pasiune, așa cum bunica știe să facă, ca să-ți facă stomacul să facă hora mai tare decât la nunta lu' Vasilică. INGREDIENTE 3 BUC3 ardei100 ml rosii ...
Ardei Umpluti Pui - Curcan
Ardeii se umplu nu numai cu carne și orez, ci și cu dragoste și pasiune, așa cum bunica știe să facă, ca să-ți facă stomacul să facă hora mai tare decât la nunta lu' Vasilică. INGREDIENTE 3 BUC / 0.6 KG3 ardei100...
Aripioare de Pui Crispy
Aceste aripi au trecut printr-o transformare magica in bucataria noastra moldoveneasca, devenind niste delicii crocante care iti aduc aminte de gustul sincer al puiului de la tara. Cu o crusta exterioara atat de crocanta, ca iti face sa te intrebi daca nu cumva a fost gatita de mama sau bunicut...
Arrosto Porc cu Legume si Sos
INGREDIENTE 0.6 kg700 g ceafa de porc1/2 ceapa50 g telina1/2 morcov1 catei de usturoi25 ml vin alb demisec1/2 lingurita piper negru macinatRozmarin1 lingurita sare25 ml ulei de masline INGREDIENTE 1.2 KG 1.4 kg ceafa de porc1 ceapa100 g telina1 morcov2 catei de...
Biban de Mare Prajit in Crusta de Malai cu Mamaliga si Usturoi
In Moldova direct pe malul marii cu fiecare muscatura de Biban de Mare Prajit in crusta de malai si usturoi! Bibanul, gatit cu atentie, se imbraca intr-o crusta crocanta de malai si usturoi care te duce intr-o calatorie direct pe tarmul mediteraneean. La prima muscatura, simti cum cr...
Bors de Cartofi cu Afumatura
Zama noastră de cartofi cu afumătură îi, așa, ca o poveste bătrânească de la marginea satului! Punem cartohii noștri moldovenești la fiert cu afumătură, ca și cum ar face un duet de neuitat. Cu fiecare bucată de slănină și fum de...
Bors de Fasole cu Afumatura
Punem fasolia la înmuiat, cam ca băieții de la crâșmă, cândva pe la răsăritul soarelui. După ce și-a făcut somnul la lighean, o punem la fiert în oala noastră, cu tot felul de condimente, ca la o discuție aprinsă la poarta vecinului. Apoi, aruncăm o privire la afumătura noastră, care pare să fie ...
Bors de Fasole cu Cimbru
Uite-ve, fratilor si surorilor, astazi va aducem o bucurie pentru stomac si suflet - BORS DE FASOLE CIMBRU VEGETARIAN! Ia sa vedeti ce combinatie divina avem aici: fasoli catifelata, bors atos si aroma de cimbru care-ti face papilele gustative sa danseze de fericire! Noi, moldovenii, stim ca via...
Bors de Legume
Când oala bubuie pe foc, mirosul de legume proaspete e ca o bătaie de inimă a Moldovei. Lasă-le să-și dezvăluie toate aromele în borsul nostru și când adăugăm un strop de verdeață din grădină, e ca și cum am îmbrăca zama noastr...
Bors de Loboda cu Cartofi
Auzi, fraților, hai să vă zic despre borșul nostru de lobodă, cum îl facem pe la noi prin Moldova. Punem loboda la fiert, adăugăm niște cartofi, morcovi și țelină, că să fie cu masă.Dăm un clocot și gata, avem borșul de lobodă gustos, cum trebuie să fie, că să-ți lăcrămeze gură de poftă. Aroma de...
Bors de Miel
INGREDIENTE 0.6 KG250g carne de miel100g ceapa100g dovlecel100g ardei rosu100g telina100g pastarnac1/2 legatura leustean INGREDIENTE 1.2 kg500g carne de miel200g ceapa200g dovlecel200g ardei rosu200g telina 200g pastarnac1 legatura leusteanINGREDIENTE 1.8 kg750g carne de miel300g ce...
Bors de Pastai
Auzi, fratica, sa-ti zic despre un secret culinar de la noi de pe meleagurile moldovenesti - BORS DE PASTAI! Ei, da, nu te juca, ca stim noi cum sa transformam pastaile alea intr-o adevarata nebunie.Le-am luat, le-am pus in oala si am facut un bors de-ti sar lacrimile. Un gust autentic, ca o sar...
Bors de Perisoare Porc
Ciorba noastră de perișoare, cum o facem noi pe la noi în Moldova. Începem cu niște carne bună, o amestecăm cu orez și niște condimente, ca să iasă niște perișoare gustoase. Le rotunjim și le aruncăm în oala noastră cu zama...
Bors de Perisoare Pui
Ciorba noastră de perișoare, cum o facem noi pe la noi în Moldova. Începem cu niște carne bună, o amestecăm cu orez și niște condimente, ca să iasă niște perișoare gustoase. Le rotunjim și le aruncăm în oala noastră cu zama...
Bors de Peste Lipovenesc
INGREDIENTE 0.6 KG70g Caras70g Somotei70g Crap70g Chefal1 morcov1/2 ardei gras rosu1/2 ceapa1 cartof150 ml bors25g patrunjel25g leustean50g rosii in bulionsare1 l supa de capuri si coada de peste INGREDIENTE 1.2 KG140 g Caras140 g Somotei140 g Crap140 g Chefal2 morcovi1 ardei gras roșu1 ceapă2 ca...
Bors de Pui
INGREDIENTE - 0,6kg250g pulpa de pui350 ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi2 galbenusuri INGREDIENTE - 1,2kg500g pulpa de pui700ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi4 galbenusuri INGREDIENTE - 1,8kg 750g pulpa de pui1050ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi6 galbenusuri...
Bors de Vacuta
Ciorba de vacuta, stropita cu atata dragoste moldoveneasca, ca legumele danseaza in oala ca la un joc de hora. Morcojii si cartohii se invartesc in ciorba mai bine ca doi miri la nunta, iar gustul e mai tare decat glumele lu' bade Gheorghe la crasma. Mai sarata decat un banc si mai gustoasa ca o ...
Broccoli Saute
Broccoli Sauté, un preparat echilibrat si delicios. Il trantim in oala intr-un amestec subtil de condimente, gatit in ulei de masline, ofera o combinatie perfecta intre crocant si aroma. INGREDIENTE 0.6 KG650 g broccoliSucul de la 1/4 lămâie40 g unt3 catei de usturoi (tocati marunt)Sare (după ...
Buffalo Carolina Reaper si Miere
INGREDIENTE 6 BUC 6 aripioareSare, piperPraf amoniac, malaiPraf de copt60 ml sos picant Frank’s Original Cayenne Pepper Sauce25 ml ketchup1 lingura de sos picant concentrat (carolina reaper) - după gust50 g unt1 catel de usturoi15 ml de miere de albineSare după gust INGREDIENTE 12 BUC 12 aripioa...
Buffalo Chayenne cu Fructe de Padure
INGREDIENTE 6 BUC6 aripioareSare, piperPraf amoniac, malaiPraf de copt25 g fructe de padure congelate60 ml sos picant Frank’s Original Cayenne Pepper Sauce25 ml ketchup1 lingura de sos picant concentrat (chyenne cu fructe de padure) - după gust50 g unt1 catel de usturoi15 ml de miere de albineS...
Buffalo Habanero Cu Mango
INGREDIENTE 6 BUC6 aripioareSare, piperPraf amoniac, malaiPraf de copt25 g cuburi de mango congelate60 ml sos picant Frank’s Original Cayenne Pepper Sauce25 ml ketchup1 lingura de sos picant concentrat (habanero cu mango) - dupa gust50 g unt1 catel de usturoi15 ml de miere de albineSare dupa gus...
Buffalo Traditional
INGREDIENTE 6 BUC 6 aripioareSare, piperPraf amoniac, malaiPraf de copt60 ml sos picant Frank’s Original Cayenne Pepper Sauce25 ml ketchup1 lingura de sos picant concentrat (Sriracha) - dupa gust50 g unt1 catel de usturoi15 ml de miere de albineSare dupa gust INGREDIENTE 12 BUC. 12 aripioaresare...
Carnati de Oaie cu Cartofi Prajiti
Cârnații noștri de oaie sunt atât de aromati și de buni, încât chiar și vecinul tău cel mai serios ar zâmbi de la ureche la ureche. Când îi muști, simți gustul Moldovei! INGREDIENTE 0.9KG0.6 kg carne de oaie0.3 kg cartofi prajiti2 căpăţâ...
Carnati de Porc cu Cartofi Prajiti
Rumeniți și suculenți, cârnații de porc i-am făcut ca să-ți umple masa cu bucurie și poftă de viață.Îs așa buni încât și misălăii din sat ar face coadă la ușă doar să simtă mirosul. INGREDIENTE 0.9KG0.6 kg carne de porc0.3 kg cartofi pra...
Carne de vita Alla Pizzaiola
INGREDIENTE 0.6 kg2-3 bucati de vrabioara de vita (200-250 grame bucata) taiate subtiri200 g rosii in bulion25 g masline2 capere25 ml vin25 ml ulei1 catel usturoiSarePiper INGREDIENTE 1.2 kg4-6 bucati de vrabioara de vita (200-250 grame bucata) taiate subtiri400g rosii in bulion50 g masline4 cap...
Carne de Vita Prajita (Beef Stir Fry)
INGREDIENTE 0.6 kg250 g carne de vita antricot125 g orez1/2 ceapa1/2 ardei gras50 g morcov100 g brocolli1 1/2 catei de usturoi1/2 varf de cutit de cimbru1-2 linguri de ulei1/2 lingura mare de untZeama de la 1/2 lamaieSarePiper INGREDIENTE 1.2 kg500 grame de carne de vita antricot250 grame orez1 c...
Cartofi Frantuzesti
Cartohii aștia frânțuști sunt mai aplaudați decât la o serbare din sat! Am adaptat rețeta astfel încât gustul lor să fie mai vesel decât un banc spus de nea Costică la uliță. INGREDIENTE 0.6 KG500 g cartofi3-4 ouăsarechimen măcinat200 ml smântân...
Cartofi la Cuptor cu Rozmarin
Stai să-ți spun, cartofii noștri făcuți la focar, cu rozmarin, îs mai chițibuști decât când nea Vasile își pune fracul la sărbătoare! Am adaptat rețeta ca să fie mai veselă ca o horă pe uliță și mai plină de gust decât o glumă de la crâșmărie. ...
Cartofi Piure
Hai să vorbim despre piureu, prietene! Așa ca la mama acasă, cu cartohii noștri moldovenești, fierți în oală până dau în clocot ca o discuție aprinsă la crâșmă. Îi zdrobim cu pasiune, să devină mai moale ca un salut de bun venit de la nea Vasile de la poartă. Cu untul topit pe deasup...
Cartofi Striviti Crispy cu Unt si Ierburi
INGREDIENTE 0.6 kg4 buc cartofi mari taiati bucati 2 linguri de ulei de masline50 g de rozmarin50 g cimbru40 g de unt INGREDIENTE 0.9 kg6 buc cartofi mari taiati bucati 3 linguri de ulei de masline75 g de rozmarin75 g cimbru60 g de unt INGREDIENTE 1.2 kg8 buc cartofi mari taiati bucati 4 linguri ...
Ceafa de Porc la Cuptor
Am ales cele mai bune bucăți de ceafă, așa cum baba alege cele mai frumoase fire de lână pentru cojocul de iarnă.Pe grătar, ceafa noastră e ca o sărbătoare la marginea satului, cu fumul și aromele ce se ridică ca un cântec de jale. Și când o tai, e ca și cum deschi...
Ceafa de Porc Marinata in Bere la Gratar
Am ales cele mai bune bucăți de ceafă, așa cum baba alege cele mai frumoase fire de lână pentru cojocul de iarnă. Pe grătar, ceafa noastră e ca o sărbătoare la marginea satului, cu fumul și aromele ce se ridică ca un cântec de jale. Și când o tai, e ca și cum deschiz...
Chicharrones cu Guacamole
INGREDIENTE 0.6 kgIngrediente pentru chicharrones:0.5 kg piept de porc cu șoric fara os2-3 foi de dafin2-3 catei de usturoio ceapa mică1 lingură de sare cu vârf Ingrediente pentru guacamole:3 avocado bine copți1 lime40 ml ulei de măsline1/2 ceapă roșie1-2 catei de usturoi40 g pătrunjel1 roșie ING...
Chiftele de Dovleac
INGREDIENTE - 0,6KG450g dovleac100g mozarella50g faina 1 ouaSare Piper INGREDIENTE - 1,2KG900g dovleac200g mozarella100g faina 2 ouaSare Piper INGREDIENTE - 1,8KG1350g dovleac300g mozarella150g faina 3 ouaSare Piper INGREDIENTE - 2,4KG1800g dovleac400g mozarella200g faina 4 ouaSare Piper
Chiftele marinate
INGREDIENTE 0.6 kg450 g carne tocata mixta porc sau pui50 g paine alba, fara coaja2 catei de usturoi1/2 ousare, piper50 g patrunjel verde25 g marar PENTRU MARINADA100 ml rosii in suc10 g faina5 ml otetsare si piperdafin INGREDIENTE 1.2 kg• 900 de grame de carne tocata mixta porc sau pui• 100 de...
Chiftele Porc
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, ia...
Chiftele Pui-Curcan
Le-am prăjit în ulei până s-au rumenit ca florile de primăvară, iar aroma lor te duce direct în mijlocul unei nunți moldovenești. Chiftelele noastre sunt ca un bilet de întoarcere în timp, te duc înapoi la bucat...
Ciorba de Burta
Stai să-ți povestesc despre zama noastră de burtă, așa ca o rețetă tradițională de la mamaie! Fierbem burțile în oală cu drag, cu mirodenii și ierburi ca la târgul de la Bălți. Le lăsăm să danseze în supă, așa cum făceau babele pe...