Produsul a fost ad─âugat

Skip to content

Livrare GRATUITA peste 99 lei!

Politica de confidentialitate

Protectia datelor tale personale este o prioritate pentru noi, de aceea am implementat masuri tehnice si organizationale pentru a le proteja. Ne asiguram ca angajatii si colaboratorii nostri respecta politici interne referitoare la prelucrarea datelor tale personale.

Te rugam sa retii ca, cu cat furnizezi mai putine informatii, cu atat ai mai mult control asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, daca doresti sa navighezi anonim, setarile corespunzatoare in browserul tau iti ofera aceasta optiune. Poti utiliza modul "incognito" cu Google Chrome sau modul "privat" cu Firefox.

Prin acceptarea politicii noastre de confidentialitate, esti de acord cu colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor tale personale de catre Soulfood, cu respectarea legislatiei privind protectia datelor si regulamentului general privind protectia datelor (GDPR).

Operatorul care prelucreaza datele tale este:
SOULFOOD CATERING S.R.L
Strada Morilor 43
49313680
J40/24456/19.12.2023
E-mail: info@soulfood.ro
Telefon: 0787 527 172

Responsabilul nostru pentru protectia datelor poate fi contactat la adresa de e-mail: info@soulfood.ro.

Ai controlul datelor tale personale si poti refuza colectarea, prelucrarea sau utilizarea acestora conform legii privind protectia datelor. O simpla notificare prin e-mail la adresa mentionata anterior va duce automat la incetarea comunicarilor din partea noastra. Retentia informatiilor poate afecta accesul la site-ul nostru din motive tehnice.

Drepturile tale includ:

Dreptul de acces - Dreptul de a cunoaste datele colectate si modul in care sunt procesate.
Dreptul la rectificare - Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal daca nu sunt corecte.
Dreptul de stergere "dreptul de a fi uitat" - Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal.
Dreptul la portabilitatea datelor - Dreptul de a transfera datele cu caracter personal intr-un format utilizat in mod curent.
Dreptul la opozitie - Dreptul de a retrage consimtamantul sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Dreptul de a depune o plangere - Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Pentru a exercita aceste drepturi, te rugam sa ne contactezi folosind informatiile de contact furnizate mai sus.

Datele cu caracter personal sunt colectate, procesate, stocate si dezvaluite in scopul furnizarii serviciilor comandate. Detalii despre datele colectate si scopurile prelucrarii pot fi gasite in sectiunile urmatoare.

1. Datele colectate atunci cand vizitezi site-ul soulfood.ro:

Informatii despre dispozitiv: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespunzatoare.
Date de conexiune: Ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP si alte date de protocol.
Aceste informatii sunt colectate pentru afisarea site-ului web vizitat si se limiteaza la datele strict necesare.

2. Datele colectate atunci cand vizitezi site-ul soulfood.ro, te inregistrezi si comanzi:

Date de acces: E-mail, ID-Utilizator, Parola.
Informatii despre cont (necesare pentru serviciile de livrare): Nume, prenume, societate (optional), adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail.
Informatii despre modalitatea de plata: Numerar, card bancar sau plata online.
Informatii despre dispozitiv: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespunzatoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.
Date de comunicare: Comentarii, evaluari sau feedback, date de comunicare (de exemplu, e-mail).
Date de conexiune: Ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP si alte date de protocol.
Informatii despre comenzi: Istoricul comenzilor.
Alte informatii: Date primite voluntar in timpul utilizarii site-ului sau din alte surse, cum ar fi media sociala sau alte baze de date (publice).
Scopurile prelucrarii datelor includ relatia cu departamentul de clienti si procesul de primire livrare comanda. Datele sunt colectate in baza interesului nostru legitim si a indeplinirii contractului cu tine.

3. Paza si protectie cibernetica: Pentru a proteja serviciile noastre, colectam date de conectare si acces. Aceste informatii sunt colectate in interesul nostru legitim si pentru respectarea obligatiilor legale.

4. Procesare ulterioara bazata pe interesul nostru legitim: Procesam datele tale pentru marketing, publicitate, masuratori si imbunatatiri ale serviciilor noastre. Ai dreptul sa refuzi prelucrarea ulterioara a datelor in scopuri publicitare prin contactarea responsabilului pentru protectia datelor.

5. Cesiune si achizitie: In caz de cesiune sau achizitie, datele cu caracter personal pot fi transferate tertilor, iar drepturile tale pot fi afectate. In astfel de cazuri, vom face tot posibilul sa garantam securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal.

6. Masurile de securitate: Implementam masuri de securitate tehnice si organizationale pentru a proteja datele tale personale impotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

7. Cookie-uri: Utilizam cookie-uri pe site-ul nostru pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii media sociala si pentru a analiza traficul nostru. Poti sa-ti modifici preferintele cookie in orice moment. Prin continuarea utilizarii site-ului nostru, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor conform politicii noastre.

8. Modificari ale politicii de confidentialitate: Ne rezervam dreptul de a modifica periodic politica de confidentialitate. Orice modificari vor fi publicate pe site-ul nostru, iar utilizarea continua a serviciilor noastre dupa aceste modificari va fi considerata acceptarea acestora.

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmi ca ai citit si inteles aceasta politica de confidentialitate. Daca nu esti de acord cu aceasta politica, te rugam sa nu utilizezi site-ul nostru si sa nu ne furnizezi datele tale personale.

Ultima actualizare: 20.12.2023

Te incurajam sa ne contactezi pentru orice intrebari sau preocupari referitoare la aceasta politica de confidentialitate sau la datele tale personale.