Quesadilla de Pui si Guacamole
In aceasta lipie, pieptul de pui a fost pregatit ca un adevarat "cocosel insorit," saltand de bucurie pe blatul de lipie ca intr-un hora moldoveneasca.Rosiile uscate sunt ca razele fierbinti de soare, iar duo-ul de Cheddar si Mozzarella se topeste intr-un dans de veselie si savoare a...
Chiftele Porc
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, ia...
Creveti in Sos de Vin cu Paine Prajita si Usturoi
Crevetii, pregatiti cu atentie, inoata intr-un sos de vin rosu, in care se impletesc note subtile de dulceata si aroma robusta. Fiecare crevete se imbaiaza in aceasta delicatesa vinifera, absorband buchetul rafinat si savoarea unica.Serviti cu dragoste si presarati cu ierburi proaspete, acesti c...
Snitel de Pui cu Cartofi Prajiti
Bate batrana la snitele pana ii sar ocii din cap, dar niciodata nu se lasa pana nu e totul cum trebuie. Carne, crusta, tot ce-ti poate a pofti sufletul e sa mananci un snitel bun. INGREDIENTE 1.2 kg0.6 kg piept de pui0.3 kg cartofi prajiti3 oua batute7-8 linguri cu varf de faina alba9-10 ling...
Pui Curry cu Orez Basmati
De ce sa-ti faci griji cu privire la saptamana asta cand Puiul Curry poate sa-ti faca o petrecere in farfurie chiar acum? Pui suculent, curry picant, si gata! Un haos delicios de gusturi care face sa spui "Wow!" inainte sa-ti termini prima muscatura. Simplu, delicios, si mai bun decat orice altc...
Frigarui de Creveti la Gratar cu Unt si Patrunjel
Din Italia, direct in farfuria matale! Sarutati de flacari si imbratisati de aroma bogata de unt si patrunjel! Acesti creveti jucau tango cu flacarile gratarului, imbratisati intr-o marinata de unt fin si patrunjel proaspat. Aroma lor bogata te duce intr-o calatorie gustativa unde marea si grata...
Crap Prajit in Crusta de Malai cu Mamaliga si Usturoi
INGREDIENTE 3 rondele3 rondele de crap proaspat sare, pipermalai cca. 500 ml ulei de floarea soareluimujdei mamaligaINGREDIENTE 6 rondele6 rondele de crap proaspatsare, pipermalaicca. 500 ml ulei de floarea soareluimujdeimamaligaINGREDIENTE 9 rondele9 rondele de crap proaspatsare, pipermalaicca. ...
Hamsie Prajita cu Mamaliga
Esti gata sa faci o calatorie direct in gustul copilariei tale la Eforie Sud cu parintii? N-ai cum sa ratezi senzatia autentica de vara decat cu niste Hamsii Prajite! Imagineaza-ti: marea, soarele, nisipul si hamsiile astea mici, crocante si pline de amintiri.Cu fiecare muscatura, e ca si cum ai...
Jumari de Pui
Am luat niste bucati de piele de pui, le-am prajit in ulei mai bine decat baba Geta face prajitura, si acum jumarile noastre sunt atat de gustoase, ca si gaina le-ar lua drept compliment!Cand le bagi in gura, su...
Ciulama de Pui cu Mamaliga
INGREDIENTE 1.2 kg 600 gr. pui mix pulpe si piept 500 ml supa de pui300 g mamaliga1 ceapa1 morcov1 pastarnac¼ telina mica50 g faina150 ml smantana1 legatura patrunjelpipersare INGREDIENTE 1.8 kg 900 gr. pui mix pulpe si piept 750 ml supa de pui450 g mamaliga1 + 1/2 ceapa1 + 1/2 morcov1 + 1/2 p...
Piept de Pui la Gratar
A fost crescut prin batatura si e fraged si bun. S-ar putea sa te fi obisnuit cu pieptul de pui uscat si fad, dar unde pune un moldovean mana, mancarea e de 100 de ori mai bună. Suculent, aromat, aburinda ... merge cu orisice garnitura vrei! INGREDIENTE 6 BUC...
Paste Pesto si Pui
Povestea incepe cu pesto - un ameste nebun de busuioc proaspat, nuci crocante si parmezan ras fin. Aici vine vedeta serii: bucatile noastre suculente de pui, asa moi incat nici nu tre sa le mesteci, se topesc in gura. INGREDIENTE 0.9 kg200 gr. spaghetti200 g piept de puibusui...
Frigarui de Creveti cu Sos Dulce Acrisor
Impletiti cu grija intre creveti suculenti si leganati peste flacarile gratarului, aceste delicatese sarate si picante sunt perfecte pentru orice amator de aventuri culinare.Sosul dulce-acrisor, ca o simfonie pentru papile, completeaza dansul gusturilor. Fiecare frigaruie de creveti este o bucata...
Carnati de Oaie cu Cartofi Prajiti
Cârnații noștri de oaie sunt atât de aromati și de buni, încât chiar și vecinul tău cel mai serios ar zâmbi de la ureche la ureche. Când îi muști, simți gustul Moldovei! INGREDIENTE 0.9KG0.6 kg carne de oaie0.3 kg cartofi prajiti2 căpăţâ...
Saramura de Peste (Biban)
Pestele e ca un dansator in apa sarata, imbibat de esenta traditiilor noastre. Il punem la marinat in saramura si-l lasam sa se imbrace cu aromele noastre de casa.Apoi, cand oala e pe foc si simturile incep sa danseze, le adaugam cartofi si legume, sa facem o petrecere culinara completa. ...
Pastrav pe Pat de Cartofi
La prima muscatura, simti cum se desprinde de pe furculita, dezvaluind o textura fina si un gust proaspat de mare. Cartofii, copti la perfectie, te imbie cu aroma lor tentanta si se topeste in gura. E o explozie de simturi, unde fiecare muscatura aduce o bucata delicioasa din acest f...
Peperonata Pui
Cine a spus ca legumele nu stiu sa se distreze? Peperonata face senzatie in farfurie - ardei copt, rosii zemoase, si ceapa caramelizata fac un party salbatic. Nu te astepta sa ramana nici macar o farama - e distractie garantata pentru papilele tale! INGREDIENTE 1.2 kg4 pulpe de pui 100 ml faina4...
Chicharrones cu Guacamole
INGREDIENTE 0.9 kg Ingrediente pentru chicharrones:0.7 kg piept de porc cu șoric fara os3-4 foi de dafin3-4 catei de usturoio ceapa medie2 lingura de sare cu varfIngrediente pentru guacamole: 4 avocado bine copti1 lime60 ml ulei de maslineo jumatate de ceapa rosie1-2 catei de usturoi50 g patrunje...
Coaste la Ceaun cu Mămăligă și Usturoi
INGREDIENTE 1,2KG900g coaste de porc300g mamaliga50g usturoi200ml vin10g cimbru10g rozmarin INGREDIENTE 1,8KG1350g coaste de porc450g mamaliga75g usturoi300ml vin15g cimbru15g rozmarin INGREDIENTE 2,4KG1,8kg coaste de porc600g mamaliga100g usturoi400ml vin20g cimbru20g rozmarin
Spaghetti alla Puttanesca
INGREDIENTE 0.9 kg400 de grame de spaghete100 de grame de masline fara samburi6-8 capere 400 de grame rosii in bulion2 catei mari de usturoi5-6 fileuri de ansoa sarate sau in ulei1 legatura de patrunjel verde3-4 linguri de ulei de maslinesare si piperINGREDIENTE 1.2 kg600 de grame de spaghete200 ...
Pulpe de Iepure la Cuptor cu Cartofi la Cuptor
INGREDIENTE 0.9 kg900g pulpa de iepure400-500ml vin250g cartofi200g slanina1 leg patrunjelsare piper Informații nutriționale - valori medii/100gValoare energetică (kJ/ kcal)180 / 43Grăsimi (gr)2din care acizi grași saturați (gr)0.5Glucide (gr)1din care zaha...
Vitello Tonnato
INGREDIENTE 0.9 kg700 g rasol de vitel albsarepiperSOSUL DE TON:100 g ton din conserva4 capere2 file-uri de ansoazeama de la o jumatate de lamaie20 ml ulei de maslineINGREDIENTE 1.2 kg800 g rasol de vitel albsarepiperSOSUL DE TON:200 g ton din conserva6 capere3 file-uri de ansoazeama de la o juma...
Vita Stroganoff
INGREDIENTE 1.2 kg 650g antricot de vita350g fusilli300 g ceapa300 g ciuperci50 ml ulei30 g mustar1 lingura de patrunjel verde2 catei de usturoipiper proaspat macinatsare1 frunza de dafin50 g unt200 g smantana groasa50 g fainaINGREDIENTE 1.8 kg800g antricot de vita400g fusilli600 g ceapa600 g ci...
Paste cu Somon
Gustul fin al somonului proaspat cu deliciile unor spaghete al dente. La noi, fiecare furculita aduce o explozie de arome: somonul suculent se imbraca intr-un sos delicat de smantana si condimente. Peste toate, un strop de lamaie adauga un zambet proaspat. ...
Buffalo Habanero Cu Mango
INGREDIENTE 12 BUC 12 aripioaresare, piperpraf amoniac malaipraf de copt50 mg cuburi de mango congelate120 ml sos picant Frank's Original Cayenne Pepper Sauce50 ml ketchup1-2 linguri de sos picant concentrat (habanero cu mango) - dupa gust100 g unt2 catei de usturoi30 ml de miere de albinesare ...
Friptura de Miel cu Cartofi Natur
INGREDIENTE 0.9 kg900g pulpa de miel400-500ml vin250g cartofi200g slanina1 leg patrunjelsare piper Informații nutriționale - valori medii/100gValoare energetică (kJ/ kcal)200 / 48Grăsimi (gr)2.5din care acizi grași saturați (gr)1Glucide (gr)2din care zaharu...
Pastrav In Sare cu Vin Rosu
Pastrav in sare cu vin rosu, o reteta ca-n podgoriile bunicului, care aduce aroma Moldovei direct in farfurie! Fiecare bucata de pastrav, invelita cu grija in sarea bunicului si patrunsa de esenta vinului rosu, e ca o poveste de demult,...
Tigaie Picanta Porc
INGREDIENTE - 0,6k200g carne de porc100g ceapa75g morcov75g ardei150ml roșii tocate în bulion2g usturoiArdei iuteSarePiper INGREDIENTE - 1,2kg400g carne de porc200g ceapa150g morcov150g ardei300ml roșii tocate în bulion4g usturoiArdei iuteSarePiper INGREDIENTE - 1,8kg 600g carne de porc300g c...
Buffalo Carolina Reaper si Miere
INGREDIENTE 12 BUC 12 aripioaresare, piperpraf amoniac malaipraf de copt120 ml sos picant Frank's Original Cayenne Pepper Sauce50 ml ketchup1-2 linguri de sos picant concentrat (carollina reaper) - dupa gust100 g unt2 catei de usturoi 30 ml de miere de albinesare dupa gust INGREDIENTE 18 BUC 12...
Spaghetti Frutti di Mare (Midii-Vongole)
Luam niste midii si vongole proaspete, cam cum face mosul pescar cand se intoarce de la pescuit. Le punem la fiert intr-un sos facut cu rosii bune si ulei de masline, ca sa prinda gustul soarelui din Italia.In acelasi timp, intr-o oala cu apa sarata fierbem niste spaghetti pana devin perfecti, cu...
Souvlaki Porc cu Tzatziki
Porcul marinat si rumenit pe gratar, insotit de o portie generoasa de tzatziki cremos, sunt ca un duo culinar de neoprit.Stiu moldavenii aistia sa faca de toate... INGREDIENTE 5 BUC PENTRU SOUVLAKI:600 gr carne de porcsarezeama de la 1/2 portocala2 linguri ulei de masline 50mg amestec de prafu...
Ciorba de Pui
INGREDIENTE - 0,6kg250g pulpa de pui350 ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi2 galbenusuri INGREDIENTE - 1,2kg500g pulpa de pui700ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi4 galbenusuri INGREDIENTE - 1,8kg 750g pulpa de pui1050ml supa de oase de puizeama de lamaieusturoi6 galbenusuri...
Tentacule de Caracatita
Fiecare tentacul iti ofera o simfonie a texturii moi si suculente, acompaniata de un melanj sarat si foarte plin de aroma datorita otelului balsamic si al condimentelor. Pregatite cu dragoste si maiestrie, dupa retete culese din Italia, aceste tentacule sunt ca mici opere de arta gastronomica. ...