Produse
Lasagna
Mezzo italiano, mezzo romano!Am luat foi de lasagna atat de moi, ca le-ai zice ca-s ca plapuma bunicului in noptile reci de decembrie. Le-am alternat cu straturi de carne de vita, mai gustoas...
Paste Arrabbiata
Arabbiatta inseamna nervos, iar daca pastele erau facute de moldoveni pentru moldoveni, astea erau. Arsura aia placuta, iuteala aia a lor, e ca nicio alta! INGREDIENTE 0.9 kg300 gr penne3 rosii200 ml sos de rosii20 gr ulei1 ardei iutesarepiperpatrunjel verdeusturoi50 g parmezan INGREDIENTE 1...
Paste Arrabbiata cu Pui
Ca sa mai diminueze din iuteala, pus-am niscaiva piuitoare de gradina. Dar sunt cum le știi, bune tari di tot! INGREDIENTE 0.9 kg200 gr penne3 rosii 200 ml sos de rosii200 g piept de pui20 gr ulei1 ardei iutesarepiperpatrunjel verdeusturoi50 g parmezan INGREDIENTE 1.2 kg400 gr penne5 rosii 300 ...
Paste Bolognese (Spaghetti)
Gustul autentic al bucătăriei italiene cu spaghetti gătite al dente și acoperite cu un sos bogat de carne de vită și porc, pregătit cu roșii coapte și ierburi aromate. O explozie de arome în fiecare furculiță! Finisate cu parmezan ras și pătrunjel proaspăt. ...
Paste Bolognese Al Forno (Penne)
Acelasi gust mamma mia, dar cu un plus, ca le-am indesat in cuptor sa prinda cursta, sa te lingi pe degete. INGREDIENTE 0.9 kg300 gr spaghetti200 g carne tocata de vita 1 morcov1 ceapa100 g telina appio1 usturoi3 rosii 200 ml sos de rosiibusuiocoregano100 ml lapte50g faina 50...
Paste Carbonara
La noi, Carbonara nu se face cu smantana - ca smantana e doar pentru mamaliga, nu pentru paste! In schimb, va aducem autenticitatea direct in farfurie - spaghetti imbratisate de un sos cremos din oua, guanciale crocante si parmezan ras fin. Nicio galeata de smantana n-a patit ni...
Paste cu Pesto
INGREDIENTE 0.9 kg400 gr. spaghettibusuioc verde 200g, rucola 100g1 catel usturoiulei de masline2-3 linguri de parmezan razuit1 lingura muguri de pinsarepiperINGREDIENTE 1.2 kg700 gr. spaghettibusuioc verde 250g, rucola 150g2 catei usturoiulei de masline,2-3 linguri de parmezan razuit1 lingura ...
Paste cu Somon
Gustul fin al somonului proaspat cu deliciile unor spaghete al dente. La noi, fiecare furculita aduce o explozie de arome: somonul suculent se imbraca intr-un sos delicat de smantana si condimente. Peste toate, un strop de lamaie adauga un zambet proaspat. ...
Paste Funghi (Hribi) Vegetariana
Paste cu hribi, o bucata de Moldova in farfurie! Fiecare fir de paste, imbibat cu aromele misterioase ale hribilor nostri, e ca un grai traditional spus in gusturi autentice.In bucataria noastra moldoveneasca, paste cu hribi inseamna sa te intorci acasa, in mijlocul padurilor noastre, unde aroma...
Paste Pesto si Pui
Povestea incepe cu pesto - un ameste nebun de busuioc proaspat, nuci crocante si parmezan ras fin. Aici vine vedeta serii: bucatile noastre suculente de pui, asa moi incat nici nu tre sa le mesteci, se topesc in gura. INGREDIENTE 0.9 kg200 gr. spaghetti200 g piept de puibusui...
Paste Primavera
Paste Primavera - felul nostru de a aduce primavara direct pe cerul gurii tale! Fiecare furculita este o calatorie in gradina de arome, cu pastele noastre al dente imbratisand legume proaspete precum morcovi crocanti, dovlecei suculenti si ardei colorati. INGREDIENTE 0.9 k...
Paste Quattro Formaggi
Patru tipuri de branzeturi - mozzarella, gorgonzola, parmezan si emmentaler si niste paste al dente - n-ai cum sa nu lingi strachina dupa ce mananci. Da ce aroma? Ce texturi? Ii un sos cremos si bogat, in care branzeturile se topesc. Ii un spectacol de cremozitate si savoare. ...
Spaghete Aglio, Olio e Peperoncino
Simplu, bun, gustos! Ti-o trebui mai mult decat spaghete autentice de pe plaiurile italienesti? Adusem reteta aici, in vatra noastra, sa simti si tu mancarea pe bune. INGREDIENTE 0.9 kg300 grame spaghetti4 linguri de ulei de masline3 catei de usturoi1 ardei iute rosu50 g patrunjelsarepiper ...
Spaghete Aglio, Olio e Peperoncino cu Pui
Pui suculent prajit in ulei de masline, combinat cu usturoi aromat si ardei iute, toate imbratisate de spaghete al dente. O d-aceia culinara italo-romaneasca intr-o singura farfurie, ca si cum ai banca direct de la o babuta din Roma! INGREDIENTE 0.9 kg200 grame spaghet...
Spaghetti alla Puttanesca
INGREDIENTE 0.9 kg400 de grame de spaghete100 de grame de masline fara samburi6-8 capere 400 de grame rosii in bulion2 catei mari de usturoi5-6 fileuri de ansoa sarate sau in ulei1 legatura de patrunjel verde3-4 linguri de ulei de maslinesare si piperINGREDIENTE 1.2 kg600 de grame de spaghete200 ...
Spaghetti cu Creveti
Creveti suculenti sariti intr-un sos parfumat de usturoi si ulei de masline, toate imbratisate de spaghetti al dente. Adauga un strop de rosii coapte si frunze de busuioc proaspat, si ai obtinut o capodopera culinara. INGREDIENTE 0.9 kg 200 ...
Spaghetti Frutti di Mare (Midii-Vongole)
Luam niste midii si vongole proaspete, cam cum face mosul pescar cand se intoarce de la pescuit. Le punem la fiert intr-un sos facut cu rosii bune si ulei de masline, ca sa prinda gustul soarelui din Italia.In acelasi timp, intr-o oala cu apa sarata fierbem niste spaghetti pana devin perfecti, cu...