Produse
Ardei Umpluti Porc
Ardeii se umplu nu numai cu carne și orez, ci și cu dragoste și pasiune, așa cum bunica știe să facă, ca să-ți facă stomacul să facă hora mai tare decât la nunta lu' Vasilică. INGREDIENTE...
Chicharrones cu Guacamole
INGREDIENTE 0.9 kg Ingrediente pentru chicharrones:0.7 kg piept de porc cu șoric fara os3-4 foi de dafin3-4 catei de usturoio ceapa medie2 lingura de sare cu varfIngrediente pentru guacamole: 4 avocado bine copti1 lime60 ml ulei de maslineo jumatate de ceapa rosie1-2 catei de usturoi50 g patrunje...
Chiftele marinate
INGREDIENTE 1.2 kg• 900 de grame de carne tocata mixta porc sau pui• 100 de grame de paine alba, fara coaja• 4 catei de usturoi• 1 ou intreg• sare, piper• 100 g patrunjel verde• 50 g marar PT MARINADA• 200 ml rosii in suc• 20 g faina• 10 ml otet• sare si piper• dafin INGREDIENTE 1.8 kg• 1.4 kg ...
Chiftele Porc
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, ia...
Ciorba de Cartofi cu Afumatură
Zama noastră de cartofi cu afumătură îi, așa, ca o poveste bătrânească de la marginea satului! Punem cartohii noștri moldovenești la fiert cu afumătură, ca și cum ar face un duet de neuitat. Cu fiecare bucată de slănină și fum de...
Ciorba de Fasole cu Afumatura
Punem fasolia la înmuiat, cam ca băieții de la crâșmă, cândva pe la răsăritul soarelui. După ce și-a făcut somnul la lighean, o punem la fiert în oala noastră, cu tot felul de condimente, ca la o discuție aprinsă la poarta vecinului. Apoi, aruncăm o privire la afumătura noastră, care pare să fie ...
Coasta Barbeque
Le-am facut un masaj cu un sos barbecue care-i mai secret ca locul unde baba ascunde tuica buna. Coastele se rumenesc la gratar ca soarele in livada de la tanti Maria, iar mirosul e atat de imbietor, ca si ciorile au venit la poarta noastra sa miroasa.Sunt ata...
Coaste la Ceaun cu Mămăligă și Usturoi
INGREDIENTE 1,2KG900g coaste de porc300g mamaliga50g usturoi200ml vin10g cimbru10g rozmarin INGREDIENTE 1,8KG1350g coaste de porc450g mamaliga75g usturoi300ml vin15g cimbru15g rozmarin INGREDIENTE 2,4KG1,8kg coaste de porc600g mamaliga100g usturoi400ml vin20g cimbru20g rozmarin
Cotlet de Porc (Marinat)
Am luat niste cotlete, nu orice, ci niste bucati de carne de porc atat de alese, ca-i faseai poze ca la o nunta. Si le-am bagat in marinata cu niste condimente mai bune decat zvonurile dan sat.Si gustul, mai bun ca o serata la crasma cu lautari si prieteni de-ai ba...
Curry Wurst
INGREDIENTE 1.2 kg4 carnati albi germani (Weisswurst)1 ceapa si 1 catel de usturoi tras in tigaie100 ml ketchup100 ml pasata2 lingulite de curry2 lingurite de worchester1 lingurita de otet balsamic1 mar ras200 ml apa400g cartofi prajiti INGREDIENTE 1.8 kg6 carnati albi germani (Weisswurst)1 +1...
Fasole Prajita cu Ciolan Afumat si Carnati
Prima strachina de fasoli cu carnat s-o gatat repede. A doua a fost ca sa apuci tata lumea.Am luat fasoli asa de aleasa, ca-i ca o petrecere in farfurie, iar carnatii, parca i-am prins direct din hora! Le-am dat drumul la caldura, sa se simta bine ca la dansul de la nunta lu' Vasile. Nu-ti ploua ...
Frigarui de Porc cu Legume
INGREDIENTE 5 buc600 g ceafa de porc/spata/pulpa4 bucati ceapa3 ardei grasi450 g ciuperci champignon4 rosiisarepiper macinatINGREDIENTE 10 buc1.2 kg ceafa de porc/spata/pulpa6 bucati ceapă 5 ardei grasi7...
Friptura de Porc cu Sos de Rosii si Masline
INGREDIENTE 1.2 kg4-6 cotlete porc fara os400g rosii in bulion50 g masline50 ml vin50 ml ulei2 catei usturoisarepiperINGREDIENTE 1.8 kg6-8 cotlete porc fara os600g rosii in bulion75 g masline75 ml vin75 ml ulei3 catei usturoisarepiperINGREDIENTE 2.4 kg8-10 cotlete porc fara os800g rosii in bulio...
Jumari Clasice (Porc)
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, iar aromele condimentelor creeaza o explozie gustativa ca-n povesti. INGREDIENTE 0.4...
Jumari Traditionale Crocante
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, iar aromele condimentelor creeaza o explozie gustativa ca-n povesti. INGREDIENTE 0.4...
Jumari Traditionale Crocante cu Muraturi
Gustul autentic de porc se simte in fiecare muscatura. E ca si cum ai face un drum prin satul bunicilor, unde fiecare casa are un secret in a pregati cele mai bune chiftele. Carnea de porc se topeste in gura, iar aromele condimentelor creeaza o explozie gustativa ca-n povesti. INGREDIENTE 0.6...
Mici
Acesti mici, bagati cu grija in tigaia calda, sunt ca niste vedete la un festival de bunatati culinare moldovenesti.Gustul lor este atat de autentic moldovenesc incat iti aminteste de zilele de vara petrecute la strugureti, cand toti vecinii se adunau sa impartaseasca povesti si sa se bucure de b...
Mix Porc Ardei / Dovlecei / Rosii Umplute
Mix de ardei si dovlecei, ca-n ograda noastra de la tara! Cu ardei rumeni si dovlecei hraniti de soarele Moldovei, aceasta reteta e ca o amintire din copilarie.Fiecare umplutura, facuta cu grija si traditie, e ca o...
Muschi de Porc cu Carnati
Incepem cu muschiul, bagat la cuptor de parca ar fi pe scena la un concert de gusturi. Apoi aducem carnatii, niste baieti vioi si sclipitori, ca niste actori intr-o piesa savuroasa.Baga si niste trucuri de la bunicuta - condimente ca niste replici bine zise intr-o discutie. Si puneti toata trupa ...
Muschi de Porc cu Ciuperci
Muschiul vine direct de la porcul de la tara, iar ciupercile-s culese din padure, parca numai pentru tine. Le amestecam la cuptor si gata, e ca si cum ai lua o gura de Moldova in fiecare muscatura.Fara dansuri si alte figuri, doar un simplu spectacol de gusturi de-ti lasa papilele sa faca hora. D...
Papricas de Porc cu Galuste
Servit alaturi de o portie generoasa de mamaliga, din malai d-ala cernut la moara, asa papricas de porc te cucereste sigur sigur cu textura sa suculenta si aromele de acasa.O experienta ca o calatorie in Moldova, unde daca te-ai duce, n-ai mai veni inapoi doar pentru ca au asa papricas. INGRED...
Paste Carbonara
La noi, Carbonara nu se face cu smantana - ca smantana e doar pentru mamaliga, nu pentru paste! In schimb, va aducem autenticitatea direct in farfurie - spaghetti imbratisate de un sos cremos din oua, guanciale crocante si parmezan ras fin. Nicio galeata de smantana n-a patit ni...
Ramen Porc
Pentru zilele cand stomacul tau zice "Ciorba de Burta, nu multumesc," intra in scena Ramen Porc - salvarea ta fara mirosuri dubioase!Aici, in lumea noastra culinara, Ramen-ul Porc e ca un comediant care stie cum sa-ti faca ziua mai...
Souvlaki Porc cu Tzatziki
Porcul marinat si rumenit pe gratar, insotit de o portie generoasa de tzatziki cremos, sunt ca un duo culinar de neoprit.Stiu moldavenii aistia sa faca de toate... INGREDIENTE 5 BUC PENTRU SOUVLAKI:600 gr carne de porcsarezeama de la 1/2 portocala2 linguri ulei de masline 50mg amestec de prafu...
Tigaie Picanta Porc
INGREDIENTE - 0,6k200g carne de porc100g ceapa75g morcov75g ardei150ml roșii tocate în bulion2g usturoiArdei iuteSarePiper INGREDIENTE - 1,2kg400g carne de porc200g ceapa150g morcov150g ardei300ml roșii tocate în bulion4g usturoiArdei iuteSarePiper INGREDIENTE - 1,8kg 600g carne de porc300g c...
Tocanita de Cartofi cu Porc si Afumatura
INGREDIENTE 1.2 kg4 cartofi mari1 morcov1/2 ardei gras rosu2 cepe300 g carne porc afumata100 g rosii in bulion50 g patrunjel50g mararsareulei400 ml supa de pui proprie INGREDIENTE 1.8 kg6 cartofi mari2 morcov1 ardei gras rosu3 cepe400 g carne porc afumata150 g rosii in bulion75 g patrunjel75 g ...
Tochitura Moldoveneasca
Cu carne de porc satioasa, slanina crocanta si un mix secret de condimente care te teleporteaza direct la masa de odinioara, cand se taiau porcii la tara.Si savoarea? Ce crezi? Pusem condimente sp...
Varza Calita cu Coaste si Afumatura
Asculta, prietene, caci ai sa afli despre o capodopera culinara moldoveneasca, pe nume varza calita cu coaste si afumatura. E atat de smechera, ca daca ar fi avut bigote, ar fi fost inscrisa in cartile de istorie culinara!Aici, varza danseaza la caldura, cu coastele si afumatura bine pazite de ce...